Incalzire electrica in pardoseala

Va propunem solutii de incalzire electrica in pardoseala cu un design modern, care va sporesc confortul in viata de zi cu zi, va asigura siguranta in utilizare si optimizeaza costurile in exploatare.

Incalzire Electrica & Sisteme de Incalzire › Hobbit

Incalzirea prin pardoseala prezinta numeroase avantaje, precum repartizarea uniforma a caldurii, confortul ridicat, monitorizarea de la distanta a caldurii prin termostatele inteligente, instalarea facila sub orice tip de finisaj al podelei, precum si garantia foarte mare a sistemului de incalzire prin pardoseala de 80-100 ani.

Afla mai multe despre costuri si consum pentru incalzirea electrica in pardoseala.

Sisteme de incalzire economice ca sursa unicaIncalzire in pardoseala ca sursa complementara

Care sunt avantajele incalzirii in pardoseala?

incalzirea electrica in pardoseala are numeroase avantaje fata de sistemele de incalzire clasice, printre care faptul ca este mai economica, mai confortabila si mai estetica
  1. Economie de spatiu
  2. Imbunatatirea esteticii incaperii
  3. Instalare pe orice tip de finisaj
  4. Repartizare uniforma a caldurii
  5. Confort ridicat
  6. Economie de bani

Incalzirea in pardoseala este o solutie practica si eleganta pentru incalzirea oricarei incaperi, fie ca este folosita ca sursa unica de incalzire, fie ca sursa complementara. Deoarece am auzit deseori intrebari de tipul: “care sunt avantajele incalzirii in pardoseala?” sau “de ce sa montezi un sistem de incalzire in pardoseala?”, ne-am hotarat sa venim cu cateva raspunsuri.

Avantajele incalzirii electrice in pardoseala sunt:

Economie de spatiu

Fiind montate in podea, sistemele de incalzire a podelei nu sunt vizibile, economisind astfel spatiul din incapere ocupat de alte sisteme de incalzire.

Imbunatatirea esteticii incaperii

Pe langa economia de spatiu, incalzirea in pardoseala contribuie si la imbunatatirea felului in care arata incaperea in care a fost montata, deoarece nu presupune nici un fel de tevi, calorifere sau robineti montate in spatiile vizibile.

Instalare pe orice tip de finisaj

Incalzirea in pardoseala poate fi instalata folosind orice tip de finisaj al podelei: parchet laminat, gresie, piatra, mocheta sau covor, lucru ce face din acest sistem unul extrem de usor de pliat pe orice tip de spatiu.

Repartizare uniforma a caldurii

Sistemele de incalzire in pardoseala asigura o temperatura uniforma pe intreaga suprafata a podelei, lucru ce asigura un plus de confort fata de metodele clasice de incalzire.

Confort ridicat

Pe langa faptul ca, la nivelul incaperii, caldura este repartizata uniform, trebuie sa tinem cont si de avantajul faptului ca incalzirea se face de jos in sus, fiind incalzite mai intai picioarele, care sunt cele mai termosensibile parti ale corpului uman.

Economie de bani

Utilizand termostate inteligente, solutiile de incalzire in pardoseala prezinta avantajul unei economii banesti, prin controlul temperaturii la nivelul podelei. Mai mult, incalzirea facandu-se de jos in sus, confortul termic va fi atins mult mai usor decat in cazul altor sisteme de incalzire.

Dupa cum se poate observa, incalzirea in pardoseala prezinta numeroase avantaje fata de incalzirea clasica, fapt ce face din acest sistem unul extrem de eficient pentru casa si nu numai.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati:

405200 Dej, Str. Avram Iancu, nr. 38, Cluj, Romania

Tel.: 0768920414

email: office@etedi.ro

A family business since 1993