Panouri radiante infrarosu

Panou radiant CLASSIC
This image has an empty alt attribute; its file name is panou-classic-etedi-1100-1.jpg
Panou radiant RUSTIC
This image has an empty alt attribute; its file name is panou-rustic-etedi-venghe-1.jpg
Panou radiant COLOR
This image has an empty alt attribute; its file name is panou-color-etedi.png

Panourile radiante cu infarosu comercializate de Etedi Import Export SRL sunt singurele panouri de pe piata romaneasca a caror putere absorbita scade cu 20% dupa ce ajung la temperatura de lucru pe suprafata fiind printre cele mai calitative panouri. Aceste panouri lucreaza pe principiul incalzirii cu radiatii infrarosii, au consum de energie scazut si creaza o ambianta placuta in incapere. Panourile radiante se incalzesc in 5-10 minute

Panourile radiante se monteaza pe perete sau pe tavan. Sunt prevazute cu un cablu de alimentare de 3m (cu fisa Schuko) si cablu pentru termostat ambiental.

Radiatiile infrarosii, de altfel ca si radiatiile luminoase, fac parte din marele domeniu al undelor electromagnetice. Toate radiatiile sunt susceptibile de a fi transformate in caldura, insa radiatiile infrarosii sunt radiatii termice prin excelenta. Radiatiile infrarosii le intalnim peste tot si sunt emise de toate corpurile a caror temperatura este mai mare decat zero absolut.Soarele, care incalzeste pamantul, emite radiatii din domeniul ultraviolet. Panourile radiante si lampile cu incandescenta transforma in radiatii infrarosii cea mai mare parte din energia pe care o absorb.

This image has an empty alt attribute; its file name is panou-color-etedi-2.png

Atentie! Acest produs este fierbinte pe suprafata lui in timp functionarii. Suprafata panoului radiant ajunge la o temperatura cuprinsa intre 80 –95 grade C, respectiv 100-110 grade C.

Informatii suplimentare si comenzi:

Tel: 0768920414

Tel: 0730125032

email: office@etedi.ro

www.etedi.ro